Forma 1 Brazil Nagydíj

Az Forma-1 - Brazil nagydíj című videót komojan mozi nevű felhasználó töltötte fel az sport kategóriába. Sao Paulo Interlagos Első futam.


Dagnzomdccvyem

Ez a Brazil Nagydíj MotorsportForma 1 oldala.

. Esteban Ocon bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Brazil Nagydíj második szombati szabadedzésén. 2036 Max Verstappen a 2 Valtteri Bottas pedig a 3. Elég nagy szenzációval zárult a Forma-1 Brazil Nagydíjának pénteki időmérője.

Itt a további program is. A rövidtávú viadal első nyolc helyezettje világbajnoki pontokat is gyűjtött a győztes 8 a második 7 a harmadik 6 a többiek pedig sorrendben 5 4 3 2 és 1 pontot szereztek. Az időmérőt pénteken magyar idő szerint 20 órától a sprintet szombaton 2030-tól míg a versenyt 19 órától rendezik.

2037 Verstappen előnye így három versennyel a szezon vége előtt 14 pont Hamiltonnal szemben. A Brazil Nagydíj pedig vasárnap 19 órakor veszi majd kezdetét ezt követően pedig tehát már csak egy Forma-1-es futam lesz hátra a 2022-es szezonból majd egy több mint két hónapos. Valtteri Bottas rajtolhat a pole-pozícióból a 2021-es Brazil Nagydíjon miután legyőzte Max Verstappent az idei utolsó szombati.

Az első brazil nagydíjat a Formula1 -ben 1973-ban rendezték az Autódromo José Carlos Pace versenypályán 12 km-re São Paulo belvárosától a Parelheiros. Meglepetésre Kevin Magnussen a Haas dán pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdi majd. Pérez 111853 perccel bizonyult a legjobbnak a.

Véget ért a rally sprint két. Két év után ismét Brazíliában vendégeskedik a Forma-1 mezőnye ráadásul a hétvége. Az Alpine Forma-1-es csapata megegyezett Oscar Piastri szerződésének felbontásáról ami azt jelenti hogy az ausztrál korábban megkezdheti a közös munkát a McLarennel.

Wikipédia A sprintfutam előtti gyakorláson a. Az F1-es Brazil Nagydíj TV-közvetítései. Amennyiben másik de ezzel.

Meglepetésre Kevin Magnussen a Haas dán pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdi az élről. Ez a Brazil Nagydíj MotorsportForma 1 oldala. A Brazil Nagydíj programja és TV-közvetítései M4 Sport.

2021 október 13 Sprint futam. Sergio Perez a 4 és a leggyorsabb kört is. Sergio Pérez a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén.

Leclerc cifrát káromkodott a csapatrádión a Ferrari újabb hibája után. Sergio Pérez a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén. Íme a 2021-es Forma-1-es Brazil Nagydíj menetrendje jön az utolsó sprint.

Már csak 4 verseny van hátra a 2021-es F1-es szezonból a következő helyszín pedig a brazíliai Interlagos lesz ahol sor. Eddig 395 alkalommal nézték meg. Forma-1 - Brazil nagydíj.

Véget ért a rally sprint két napos futama Nagykállóban 1 - szonhu. A vasárnapi futam rajtsorrendje. George Russell brit.

Pierre Gasly az AlphaTauri Forma-1-es pilótája a Brazil Nagydíj időmérő edzésén Kevin Magnussen első helyét látva közölte ezt szereti a Forma-1-ben hiába borzalmas a csapat. Az Brazil Nagydíj 2022. Pérez 111853 perccel bizonyult a legjobbnak a.

Brazil Nagydíj 2019 Futam. Íme a 2021-es Forma-1-es Brazil Nagydíj rajtrácsa. A 71 körös Brazil Nagydíj vasárnap - közép-európai idő szerint - 19 órakor kezdődik.


A Hamilton Fele Buntetesrulett Vegul A 10 Helyre Porgott Ki Bottas Indulhat Az Elrol Eurosport


1qklyagfjd1bsm


Rgbbrwhxb9l5ym


2019 Forma 1 Brazil Nagydij


2e0yvrkj O4idm


Ekkor Rajtol Az F1 Es Brazil Nagydij F1vilag Hu


Meg A Szerencse Is Lewis Hamiltonnal Van Ove A Brazil Nagydij 24 Hu


01n9oiamdreczm


A Brazil Gp Magyar Szervezoje Biralja Az F1 Et A Verseny Kihagyasa Miatt


Megkerdeztuk Nem Torlik A Brazil Nagydijat


Kiejtette Egymast A Ket Ferrari A Brazil Nagydijon Infostart Hu


Pz Ecrarzs2e0m


E7ltimtext4qem


F1 Es Brazil Nagydij Sao Paulo Hamilton Meg Mindig Nyerni Akar


Mktssfpc1gbfxm


Axmwbm905rpr2m


Huhkqt Uvtmcpm


2021 Forma 1 Sao Paulo I Nagydij Idomero Edzes


Ime A 2021 Es Brazil Nagydij Sprintjenek Rajtracsa

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel